Eten

 

maria 3
U kunt in de hele zaak eten. Waar u wilt. Aan de bar en uiteraard aan tafel. Het zitgedeelte heeft ongeveer 50 zitplaatsen. Bij lekker weer komt daar het terras bij. De meeste gerechten die ’t Nonnetje serveert, vinden hun oorsprong  in de Vlaams Franse keuken.

Wij serveren borrelhappen en kleine happen, lekker voor bij de borrel of de kleinere trek. Op zaterdag kunt u vanaf 12 uur ook lunchen. Wilt u uitgebreider eten, dan kunt u gebruik maken van onze menukaart.

 

 

De keuken is geopend op dinsdag, donderdag t/m zondag van 16:30 tot 21:30 uur en op zaterdag vanaf 12:00 uur voor de lunch.

De woensdag staat de “Blauwe Hap” centraal. Een Indonesisch buffet met authentieke gerechten waar u voor € 23,50 onbeperkt van kunt genieten.
De caféhap op woensdag is een bord Nasi Rames voor € 12,50. 

Op onze kaarten, we verversen ze meerdere keren per jaar, vast voor ieder wat wils. Lekker bij een goed glas bier of wijn. Alleen of met elkaar. Voor grotere groepen maken we uw wensen op maat. Er kan veel.

Zie de krijtborden in de zaak voor de Weekspecials. Met altijd een caféhap voor € 11,-.

Laat ons vooral weten of u het naar de zin heeft gehad. Laat uw e-mailadres achter en we houden u op de hoogte van kaart en agenda. We zien u graag weer terug.

32    38    16