033Fotostad

 

Van 26 augustus tot en met 27 oktober vindt in en rondom Amersfoort 033Fotostad 2018 plaats met als thema HET DNA VAN 033.

De fotografen zijn dit jaar uitgedaagd om op eigen wijze iets van het karakter, het DNA van de regio 033 in beeld te brengen.

Peter Putters|De Nozem Fotografie Amersfoort, is bijna altijd te vinden bij de diverse muzikale evenementen bij onder meer ‘t Nonnetje. Hij probeert met passie deze optredens vast te leggen. Het fotograferen zit gebakken in het DNA van deze Amersfoortse fotograaf die naast deze verslagen ook vaak te vinden is bij de grotere evenementen in Amersfoort.

De foto’s, 15 stuks in totaal, zullen worden gepresenteerd op een formaat van 50X70 in de nieuwe “Art Room” welke vanaf de start van deze expositie voor het eerst in gebruik wordt genomen door ’t Nonnetje. De Art Room was eerder in gebruik als de rookruimte. Deze ruimte zal na de expositie van Peter Putters in het kader van 033Fotostad, verder in gebruik worden genomen als expositieruimte in samenwerking met FOTOexpo202. Waarover later meer!

Tentoongestelde foto’s zijn te koop. Er is een speciale expositie prijs welke ter plaatse bekend wordt gemaakt.

‘t Nonnetje zorgt voor een eigen en unieke muzieksamenstelling waarmee we al jaren het Amersfoortse publiek plezieren. Het zijn vaak grote namen die je tegenkomt in ons mooie en gezellige etablissement en er wordt aan jong en opkomend talent de mogelijkheid geboden het podium te betreden. LIVE muziek: het zit in het DNA van ‘t Nonnetje!