The Wanderer + Ruud Fieten

 

Threesome Jazz

  • 00Days
  • 00Hour
  • 00Min
  • 00Sec
Meer info
»
21:30

5 oktober 2017

LIVE MUZIEK @ 'T NONNETJE

The Wanderer + Ruud Fieten

The Wanderer is het verhaal van een singer-songwriter, Nikos Frangiskatos.

Nadat hij met zijn vorige band een aantal mooie ervaringen (o.a. Noorderslag) mocht meemaken besloot hij vlak voor de release van het debuut-album het project te stoppen. Die beslissing was het startschot van een 2 jaar lange reis, een zoektocht naar zichzelf, naar z’n muzikale kern, naar het begin…om van daaruit zijn droom opnieuw vorm te geven.

Van open podia naar huiskamerconcerten naar uitverkochte shows in o.a Paradiso als voorprogramma van internationale artiesten zoals Sunset Sons, Nathaniel Rateliff en Nahko and Medicine for the People. Met zijn debut- single “Down the Road” heeft hij een prachtig visitekaartje af gegeven welke werd opgepikt door de nationale radiozenders en Spotify.

In April 2017 is zijn langverwachte debuut EP “Silence (part 1)” uitgekomen. In Oktober 2017 wordt “Silence (part 2)” uitgebracht.

The Wanderer draait om gevoel en een boodschap uit het hart.

Line up:
Nikos Frangiskatos (Zang en Gitaar)
Yannick Okhuysen (Guitar)
Victor Driest (Keys)

www.thewanderermusic.com
www.facebook.com/thewandererofficial


Het programma wordt vooraf gegaan door een optreden van Ruud Fieten

Ruud Fieten is een 27-jarige songwriter uit Meppel. Gezegend met een warme, intrigerende stem brengt hij zijn eigenzinnige folk liedjes. Soms klein en tekst georiënteerd, soms luid en energiek, maar altijd rauw en vol betekenis.

Fieten bracht in 2015 zijn eerste opnames in eigen beheer uit met IN ORBIT. De EP werd goed ontvangen en ontving zelfs een aantal vijf sterren recensies van alternatieve muziekblogs. Na de release speelde Ruud in 2016 op Eurosonic en was hij één van de 25 meest geboekte acts van de Popronde, waarmee hij in het najaar maar liefst 26 shows speelde in 19 steden.

Hij verscheen ook in “de Beste Singer-SongWriter van Nederland” en verzorgde voorprogramma’s voor o.a. Tagerine en Balladeer.

www.ruudfieten.nl