The Jody Kailola Band

 

Adédèji Trio

  • 00Days
  • 00Hour
  • 00Min
  • 00Sec
Meer info
»
16:00

11 februari 2018

LIVE MUZIEK @ 'T NONNETJE

The Jody Kailola Band

The Jody Kailola Band is een 7 koppige band die sinds 2016 onder deze naam bestaat. Voor 2016 hebben de meeste muzikanten al samen gespeeld in dezelfde band, maar onder diverse andere bandnamen. De meeste muzikanten spelen al meer dan 30 jaar samen. Het begon als traditionele indo-countryband maar al snel breide het repertoire uit naar pop/disco en dance-classics. In het verleden en nog steeds diverse optredens door het gehele land op bruiloften, Pasar Malams, festivals etc. zowel binnen als buiten.

Sinds een paar jaar is de band versterkt met een jonge eye-catcher en zeer talentvolle zangeres: Jody Kailola. Zij heeft oa. meegedaan aan The Voice of Holland.  In 2015 heeft zij de “Indo’s got talent” trofee gewonnen.
Tegenwoordig wordt ons repertoire behoorlijk vernieuwd en varieert nu van de oude traditionele countrymuziek tot de moderne country music en americana stijl. Maar wij spelen daarnaast ook oude rock ‘n roll, indo-rock en popmuziek (waaronder dus ook de disco en dance-classics). Voor linedance avonden zal onze countrymuziek zeer geschikt zijn. Maar luisteren naar mooie gevoelige nummers kan ook. Enige voorbeelden van onze speelstijl zijn te horen en te zien op YouTube: The Jody Kailola Band.