Suze

 

Hillsome South

  • 00Days
  • 00Hour
  • 00Min
  • 00Sec
Meer info
»
21:30

8 maart 2018

LIVE MUZIEK @ 'T NONNETJE

Suze

In de zomer van 1994 zag singer songwriter Suze voor het eerst de zon en die heeft ze niet meer los gelaten. Ze heeft muziek met de paplepel ingegoten gekregen; met haar muzikale vader zit het zingen haar al van jongs af aan in het bloed.

Met hem oceanen oversteken en veel zingen (waaronder zelfs op vijfjarige leeftijd een videoclip opnemen die op tv werd uitgezonden) heeft een vastberadenheid aangewakkerd: ze wilde niks anders meer. Suze ontwikkelde intussen zelf ook een warme stem met een rauw randje, die ze weet te vangen in de popnummers die ze schrijft en zingt.

Diverse optredens op festivals, radio, en in zalen als Theater De Flint in Amersfoort en De Basiliek in Veenendaal vormen een indrukwekkend CV. Haar EP Caught In The Middle is het eerste hoofdstuk, maar haar verhaal gaat verder. Leren en ontwikkelen houdt nooit op, bewijst ze nog maar eens door writer’s camps in Spanje en studiosessies in Engeland.

Muziek zegt soms zo veel meer dan woorden, en Suzes verhalen zijn nog lang niet ten einde. Er is haar veel aan gelegen om deze passie te laten zien en door te geven, ze zet zich dan ook naast haar eigen carrière actief in voor het motiveren van jongeren en collega artiesten door ze een platform te bieden in haar omgeving.

Suze ademt en leeft energie: the only way is up!

Vanavond live in tNonnetje met een hele fijne club muzikanten!

www.suzemusic.com