Jimmy’s Gang

 

Threesome Jazz

  • 00Days
  • 00Hour
  • 00Min
  • 00Sec
Meer info
»
16:00

8 oktober 2017

LIVE MUZIEK @ 'T NONNETJE

Jimmy's Gang

JIMMY’S GANG

Al bijna zo’n veertig jaar betreden Jimmy Sterman en zijn medebroeders de planken van Neerlands podia en ook die erbuiten. Globaal en muzikaal zijn zij, in diverse genres, van alle markten thuis! Een gerenommeerde blues band die alle windstreken van de planeet heeft bereisd en bevaren.
Het zou zomaar kunnen zijn dat hun laatste CD daarom de titel ‘NOTES FROM A BLUE(S) PLANET’ draagt.  Hun repertoire is een dynamische mix van rock, soul, funk en blues.

Jimmy Martin Sterman, Zanger entertainer, speelde reeds vanaf begin jaren zestig met fenomenen als Herman Brood, Hans Lafaye en vele anderen in Bands als: Blues 66, IBC, Blues Dimension. En op later datum ook met gebroeders Laporte (Barrelhouse), Burt van der Meij, Willem Visser (Binberg), Hans Dulfer en Erwin van Ligten, Nick Vos en vele anderen.
Zijn GANG bestaat uit: Erwin Aubroeck op toetsen/hammond en zang; op basgitaar Erik Heskes; Gitarist Pete Becker uit het Haarlemse muziekcircuit; Op slagwerk en zang is Pieter Voogt een voortreffelijke drummer, bekend van Ekseption, Hot Bolshevik, Total Stuff aso.

Samen zorgen zij voor een lekkere verrassend swingende avond. Met een breed repertoire geënt op Rhytm & Blues en Southern Rock, waaronder materiaal van de Allman Brothers, Johnny Neel, Joe Bonemassa, Kebmo, Willy de Ville enz. begeesteren ze hun publiek. Strakke gearrangeerde covers gecombineerd met eigen werk zorgen voor een geheel eigen sfeer die het publiek nog dagen bij blijft.
Hun stijl is strak, vaak meerstemmige partijen en gekenmerkt door geweldige dynamiek en typische Southern blues rock sound, soms Latin afgewisseld met mooie ballads van voornoemde fenomenen.
Hun strakke site geeft u een goede indruk van hun kunnen. Het wordt vast een mooie najaars matinee!!

http://www.jimmysgang.eu