Bastian Steven Band

 

Adédèji Trio

  • 00Days
  • 00Hour
  • 00Min
  • 00Sec
Meer info
»
16:00

6 mei 2018

LIVE MUZIEK @ 'T NONNETJE

Bastian Steven Band

Soul gefundeerde Pop songs, die je doen denken aan Donny Hathaway, & Marvin Gaye met de POP-sound van John Mayer en Gavin Degraw.

De afgelopen twee jaar schreef Bastian aan zijn debut album: ‘Disconnected’, dat eind 2018 zal verschijnen.
“A soulful-pop album with songs about life and connections between human beings. A reflection of today’s world and some very personal, dark and sunny times”

Naast het schrijven aan nieuwe songs en het optreden, zijn de laatste twee jaar gevuld met het realiseren van een andere droom: het bouwen van een eigen recording-studio! Een eigen wereld binnen een wereld waarin vrij kan worden gecreëerd zonder tijdsdruk. Een eigen plek die het mogelijk maakt elke schrijfsessie, & elke repetitie op te nemen, waardoor het verfijnen en vormgeven van de nieuwe songs zoveel makkelijker is! “De eigen studio heeft echt bijgedragen aan de sound en visie van het album”.

Van 2010 tot 2015 was Bas de lead zanger van de new-vintage-soul band ‘Dear Mr Man’.
Na 2 albums, support act van ‘KANE’ en ‘De Dijk’ en een tv-commercial van Hooghoudt Jenever, is een solo project de volgende droom. In de periode die volgde schreef Bastian een berg nieuw materiaal, gooide sommige weg en schreef er nog een paar.

Na een schrijfproces van 1,5 jaar ontmoette Bastian gitarist Niels Onstenk en de juiste sparringpartner was gevonden. Een samenwerking met GTM (www.gatheringthemusic.com) & Chris Kooreman (Beat Royalty Group, LA) volgde.
“Een cirkel-proces van schrijven, van bouwen aan de studio & opnemen van nieuw materiaal leidt na twee jaar tot het Debut-album: ‘Disconnected’!”

The Band:
Bastian Steven: Lead vocals & guitar
Niels Onstenk: Guitar & backing vocals
Jeroen van der Ley: Bass & backing vocals
Patrick Rugebregt: Keys & backing vocals
Maarten Kooymans: Drums & backing Vocals

http://www.bastiansteven.com
https://www.facebook.com/bastianstevenmusic

‘GIVE IT UP’ (official video) https://www.youtube.com/watch?v=Am3hEfOHmjg
Bastian Steven – LIVE Teaser https://www.youtube.com/watch?v=d3PvLusDitA