DRINKEN • ETEN • MUZIEK
24 DECEMBER 2017
17:00 – 01:00 uur

 

Op 24 december organiseert de feestcommissie van ‘t Nonnetje

‘The All Inclusive Christmas Party’


Na jaren van thema’s trakteren we je dit jaar op een volledig verzorgde avond uit. We zorgen voor heerlijk eten, een open bar en fantastische live muziek. We beginnen en eindigen op tijd, zodat je de volgende dag met een frisse blik bij je familie kunt aanschuiven. Wat natuurlijk niet betekent dat het een rustig avondje wordt, het dak gaat er af!

 

PROGRAMMA

17.00 – deur open
18.00 – start diner
20.00 – start feestavond met DJ Tom Moreno
21.30 – live muziek van Concours Hippieque
23.30 – voetjes van de vloer met DJ Tom Moreno
01.00 – einde feest

Koop hier je entreebewijs!

DRINKEN

Dit jaar zijn alle drankjes inclusief!
We hebben een selectie voor jullie gemaakt:

Vers van de tap kun je genieten van Jupiler, Hertog Jan, Hoegaarden, Franciskaner, Leffe Blond, La Chouffe en Texels Bock.

Als wijnen schenken we Pinot Grigio, Chardonnay, Chenin Blanc, Liebfraumilch, Rosé, Sumarocca, Merlot, Pinot Noir en staat uiteraard de Prosecco koud.

Tevens is er een assorti van binnenlands en buitenlands gedistilleerd beschikbaar.

En dan is er nog een heerlijke ‘Christmascocktail by Kevin’.

MUZIEK

Concours Hippieque
DJ Tom Moreno

BE MY BARKEEPER!

Ooit al eens achter de bar willen staan in de Non? Samen met één van je favoriete barkeepers willen tappen? Grijp je kans!
Deze avond mag je een uurtje knallen met Kevin, luchtgitaarsolo’s geven met Rick en het publiek opzwepen met Co.

Geef je op bij één van hen!

ETEN

Dit jaar verrassen we je met verschillende standjes binnen en buiten, waar je van 18 tot 20 uur allerlei heerlijke gerechtjes kunt halen.

Varken aan het spit
Langzaam gegaard varken, gevuld met gehakt, rozemarijn en tijm. Voor je ogen gesneden, op een bordje met wat brood om te dopen in de jus.

Build Your Burger
De nationaal van televisie bekende Alles op een Bak  wordt bemand door de beste burgerflippers in town. Maak jouw broodje zelf af met huisgemaakte ketchup en mayo, groentegarnituur en salade.

Toko BoCo Loempia’s
Elke woensdag kookt Boudewijn van Toko BoCo in ons restaurant een geweldig Indonesisch buffet; De Blauwe Hap.
Speciaal voor kerstavond maakt hij zijn befaamde loempia’s een slagje groter. Zo uit het vuistje met een pittige chilisaus.

Burrito Bar
Een goedgevulde wrap met vulling naar keuze. Ga voor de krokante kip, het goed gekruide gehakt of de verrassende vegetarische variant. Natuurlijk met een dot crème fraîche en sriracha.

Puffkartoffel
In aluminiumfolie gepofte pieper “ranch style” met crème fraîche, bieslook, bosui en spekkruimels. Lekker lepelen!

Op verschillende plekken in de zaak vind je de broodschotels met verschillende soorten brood, aioli, kruidenboter en cocktaildip.