Eten

 

maria 3

U kunt in de hele zaak eten. Waar u wilt. Aan de bar en uiteraard aan tafel. Het zitgedeelte heeft ongeveer 50 zitplaatsen. Bij lekker weer komt daar het terras bij. De meeste gerechten die ’t Nonnetje serveert, vinden hun oorsprong  in de Vlaams Franse keuken.

Onze kaart is zo samengesteld, dat u er alle kanten mee op kan.  Wij serveren Kleine GerechtenGrote gerechten en De Zoete Non. Om te delen met elkaar en/of om uitgebreider te tafelen. Lekkere hapjes bij het borrelen.  Voor elk wat wils.  Vanaf € 1,00 tot € 21,75.

 

Voor Wisselende Gerechten, kijk bij Updates of op onze krijtborden in de zaak.In ieder geval altijd een mooie maaltijd voor €10,00. Op de kaarten staan achter de gerechten de ingrediënten en allergenen.  U weet wat u eet.

Het restaurant (de keuken) is geopend op donderdag t/m zaterdag van 17:00 tot 21:30 uur. Op de overige dagen en tijden kunt u alleen gebruik maken van de kleine gerechten uit de frituur.

Vanaf mei 2015. Weergaloos Amersfoorts Keesjesijs van Reinder Vonk (www.vonksijs.nl) of de bijzondere kroketten van Meesterkok Eric Swaghoven van sterrenzaak Valuas uit Venlo (www.valuaskroket.nl). Maar het meeste maken we zelf.

Op onze kaarten, we verversen ze meerdere keren per jaar, vast voor ieder wat wils. Lekker bij een goed glas bier of wijn. Alleen of met elkaar. Voor grotere groepen maken we uw wensen op maat. Er kan veel.

Zie onze tweets bij Update op deze site en op de Update krijtborden in de zaak voor de dagelijks wisselende gerechten. Met altijd een daghap voor 10 euro.

Laat ons vooral weten of u het naar de zin heeft gehad. Laat uw e-mailadres achter en we houden u op de hoogte van kaart en agenda. We zien u graag weer terug.

32    38    16