Drinken

 

41‘t Nonnetje is vanouds met name gericht op de vele bijzondere bieren die er zijn. Ze zijn er nog steeds maar u kunt voor ieder drankje uiteraard bij ons terecht. Het merendeel van onze bijzondere wijnen kunt u ook per glas bestellen.

U kunt in de hele zaak eten. Waar u wilt. Aan de bar en uiteraard aan tafel. Het zitgedeelte heeft ongeveer 50 zitplaatsen. Bij lekker weer komt daar het terras bij. De meeste gerechten die ’t Nonnetje serveert, vinden hun oorsprong  in de Vlaams Franse keuken.

Wij serveren borrelhappen en kleine happen, lekker voor bij de borrel of de kleinere trek.
Wilt u uitgebreider eten, dan kunt u gebruik maken van onze menukaart.

De keuken is open van 17.00 tot 21:30. Op zaterdag en zondag serveren wij de Kleine Gerechten vanaf 15:00 uur. Op woensdag kunt u genieten van de Blauwe Hap.

Achterin het café wordt meerdere keren per week het podium gebouwd waar bekende bands en singersongwriters afgewisseld worden met nieuw talent. Elke week live muziek waaronder iedere maand onze eigen huisband samengesteld uit top muzikanten die op alle podia in Nederland spelen. Lees daarover meer bij Meer… Livemuziek. En iedere maand op de woensdagen de Pubquiz, met o.a. dinerbon voor twee als prijs, en Klaverjassen.

17    14    11
Voor de rokers hebben we trouwens een aparte kamer vrijgemaakt . Moet u wel zelf even uw drankje aan de bar halen. Zo is dat bij wet geregeld.

Op het terras voor de zaak kunt u tot vroeg en laat in het jaar al een beetje verwarmd buiten zitten.